Pre-made vipper

24.08.2020

Det er mange som bruker ferdige vifter nå til dags, og det er mye snakk om ferdiglagde vifter. Det er det en grunn til. Nedenfor deler vi ferdiglagde vifter i to typer.

Det er to typer ferdiglagde vifter: Limbundet 、 Varmeforbundet

Hva er forskjellen? Den limfestede er en vifte som holdes sammen ved bruk av lim. Varmeforbundet betyr at viften forsegles sammen på bunnen bare ved bruk av varme. Så enkelt er det.

Å legge vippe extentions er som å lage en skulptur. I motsetning til klassiske vipper der applikasjonen er en-til-en, er vippeforlengelsen av volum og påføring av dette en delikat balansegang utført mellom flere vipper.

Det er en handling som innebærer vekt, diameter og lengde - for ikke å nevne å skape en perfekt vifte som må plukkes opp og skal festes på den naturlige vippen.

Å lage en symmetrisk vifte kan være skremmende og krever mye trening og dyktighet. Og som ofte er tilfelle med mer kompliserte teknikker, er det mange selskaper som tilbyr volumvipper som er ferdig lagde og som overgår praktiseringstiden helt, men husk. Hjemmelaget er alltid best :)