OM BRYN OG VIPPER

Om bryn

Er du usikker på hvilken fasong er passer best til ansiktet ditt? Eller føler du vanskeligheter å stelle bryne selv. La oss hjelpe deg. Du får profesjonell farging og forming av dine bryn som vi avslutter med veiledning av øyebrynsmakeup.

I mange tiår har kvinners ansikt blitt preget av forskjellig bryndesign og mote - vi har sett alt fra tynne til tykke bryn, buede til skarpe linjer.

Alt tyder på at motetrenden i dag er mer markante og fyldigere bryn og flere kvinner ønsker å sette fokus på hvordan denne viktige delen av ansiktet deres kan fremheves på riktig måte.

Du kan selvfølgelig bestille sminketime og lære hvilke teknikker og kosmetikk kan brukes for å ramme inn brynene dine best mulig, men de fleste velger en lettvint løsning som alltid gir 100% flott resultat: Profesjonell farging og forming av dine bryn.

Vi passer på at formen på dine øyebryn blir tilpasset dine øyner, ansiktsform og moten. Kom innom til oss og la oss fremheve dine vakre trekk.

Kom inn for en god opplevelse samtidig som du får velvære for ditt ansikt. Bestill time hos oss i dag og la oss fremheve dine vakre trekk.

Fargen sitter i ca fire uker, men kan blekne noe tidligere avhengig av din hårtype.

Behandlingen tar fra 15 til 30 minutter.  Vi benytter kun kjente merkevarer i fargingen.

Om farging av vipper

Det er enkelt, praktisk og ikke minst pent med ferdig fargede vipper. Du slipper å bruke lang tid på vippene dine hver morgen. og kan heller bruke tiden på noe helt annet. Vi farger med hudvennlige fargestoffer tilpasset ditt eget hår og hudfarge. Vippefargen sitter i ca fire uker.

Behandlingen tar fra 15 til 30 minutter.