OM KJEMISK PEELING

Dette er behandlingen for deg som ønsker å behandle tørr hud, akne, pigmentflekker og tegn på aldring!

Hva inneholder behandlingen?

Behandlingen starter med en pre-cleanse og cleanse før vi legger på selve peelen som kan bli lagt i flere lag og forskjellige styrker. Her vil du sammen med hudterapeuten finne den beste løsningen for å oppnå ønsket resultat. Behandlingen avsluttes med en fuktighetsgivende krem og SPF.

Hvem passer behandlingen for?

Vi anbefaler denne behandlingen til de som ønsker å jobbe med tørr/dehydrert hud, akne, pigmentflekker eller aldrende hud. En kjemisk peel fungerer i de dypere lagene av huden, og det er det som skiller en vanlig dyprens fra denne behandlingen.

Hvorfor ta en kur?

Du vil få forbedret hud etter en behandling, men resultatet blir bedre med en kur over lengre tid. Dette er fordi hudcellene dine stadig fornyer seg, men ikke alle er i samme fase på én gang. En kur vil derfor kunne bidra til at vi får tak i alle cellene i de forskjellige syklusene og resultatet vil da bli bedre. Antall behandlinger i en kur og lengden mellom disse vil variere fra person til person men ligger typisk på ca. 4-6 behandlinger. Ta kontakt med oss om du ønsker å få tilbud på en kur.

Produkter

For oppnå et optimalt resultat er det viktig å kombinere ansiktsbehandlinger med gode hjemmeprodukter. Hør med hudterapeutene våre om hvilke produkter som passer deg og din hud. Vi bruker hudprodukter fra Dermedics som er anerkjent verden over for sin forskning innen hud.

Etter behandling

Behandlingen har ingen nedetid som vil si at du kan dra rett tilbake på jobb. Det er kun noen få som vil oppleve mikroflassing 24-48 timer etter behandling.