OM MICRONEEDLING


Synes du huden har mistet litt spenst og elastisitet? Er den slapp, livløs og tørr? Har du fått noen smårynker og pigmentforandringer? Da er Microneedling den rette behandlingen for deg. Microneedling er en av de mest populære hudforbedrings-behandlingene for tiden. Og det er ikke uten grunn: Behandlingen er hudoppstrammende, foryngende og meget effektiv på aknearr, pigment, linjer og rynker.

Hva er microneedling?
I en microneedling-behandling benyttes en liten penn med syltynne nåler som stikker mikrohull i huden. Huden opplever hullene som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme. Dette stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut.

Hva skjer før- under og etter behandlingen?
Aller først utføres en konsultasjon med hudscanning. Du får også veiledning, og en behandlingsplan for å kunne oppnå forventet resultat. Deretter påføres bedøvelseskrem for at behandlingen ikke skal føles ubehagelig. Når kremen begynner å fungere, renses huden og selve microneedlingen starter.
Etter microneedlingen påføres et høykonsentrert serum på hudens overflate, som nå står åpen for penetrering. Sammen med en spesialmaske tilpasset ditt hudproblem vil huden nå roe seg ned. Etterpå påføres et hyaluronsyrekonsentrat som plumper opp huden og til slutt et solfilter. Behandlingen er nærmest smertefri, men et svakt ubehag kan merkes der hvor huden er tynnest. Du kan gå tilbake på jobb samme dag, men huden vil føles noe stiv og hudtonen blir litt rød, som ved lett solbrenthet. Behandlingen utføres av kosmetisk sykepleier.

Resultat og behandlingsområder
Du ser resultater med en gang, men det endelige resultatet kommer over tid etter hvert som huden fornyer seg selv. Du vil etter 6 til 10 uker merke at huden er blitt fastere, rynker mindre synlig, porene finere og hudens generelle tilstand bedre. Behandlingen kan utføres på hele ansiktet, halsen, utringningen og andre områder som trenger et løft.

Hvor mange behandlinger anbefales?
For optimalt resultat anbefaler vi å ta en kur på tre ganger over en tre måneders-periode. (Det bør gå tre-fire uker mellom hver behandling).

Hvem passer den for?
Microneedling passer alle hudtyper og hudfarger så lenge huden er frisk og hel.

Kontraindikasjoner
Vi behandler ikke dersom du har munnsår, vorter, diabetes, hudkreft, allergi mot nikkel/kirurgisk stål, bruker blodfortynnende medisiner, er gravid/ammende eller har brukt Isotretinoin eller cellegift siste året.