OM THESERA SMELTETRÅD

Den ultimate behandlingen for en hver anledning!

Dette er den nyeste generasjon trådløft fra Korea-nålefri, smertefri og ingen nedetid!

THESERA L er en profesjonell 5-stegs lifting program med smeltetråd og TDN teknologi utviklet av THESERA´s egne leger og forskere (Sør Korea).

For aller første gang er naturlig smeltetråd brukt i hudpleiesalonger og klinikker.

Trippel effekt: *Lifting *Oppstramming *Elastisitet + glødd

Sammensetningen av aminosyrer i kollagenproteinet i vår hud er veldig lik sammensetningen av aminosyrer i fibroin som er hovedingrediens i smeltetrådene.

Fordeler med Nålefri Trådløft:
•Ikke-innvasiv
•Ingen nåler
•ingen blåmerker og hevelser
•Ingen smerter
•Umiddelbar effekt
•Ingen nedetid
•Langvarig effekt -opp til 6 måneder

Synlig resultat etter en behandling, men for varig og bedre effekt anbefales det en kur på 4 behandlinger

*Godkjent for bruk i Norge og CPNP registrert

Vanlig PDO trådløft er en allerede populær trend og tilbys i mange klinikker i hele verden. Men det å kunne utføre en trådløft behandling helt uten nåler og nedetid er noe nytt og dette gjør THESERA L behandlingen unik og enda mer foretrukket og populær.

Nå etter ett-års samarbeid og trening med produsentene til THESERA, er vi i Virrevipp glade og stolte av å kunne tilby THESERA i Norge og dele med dere vår kunnskap om de spennende produktene.

THESERA L, Nålefri trådløft-metoden utføres allerede i flere land i verden!

Takket være den nye kliniske bekrefrede TDN-teknologien, er den neste generasjon trådløft-THESERA L smertefri, nålefri, ikke-innvasiv og uten nedetid.

Hva er TDN-teknologien?

• TDN- teknologi (Transfer Double Nanosphere) er kjerneteknologien for penetrering av aktive ingredienser som Hyaluronsyre, PPC, peptider og forskjellige syrer. De aktive ingrediensene er innkapslet i nano-størrelse for å trenge inn gjennom lipiden, og er beskyttet

fra ytre faktorer som temperatur og varierende pH-nivåer . Den er utviklet slik at ingrediensene skal sprekke ut ved spesifikke pH-nivåer i henhold til forskjellige behov.

"No needles! No pain! Completion of painless beauty." - THESERA, prisvinneren tre år på rad i Korea.