OM VIPPE EXTENSION


Vippe-extensions er en populær behandling med produkter som forlenger og fortykker utseendet på de naturlige vippene. Vippene settes på med ett og ett hårstrå som er av syntetiske hår eller mink. Disse er buet for å gjenskape en naturlig look på dine egne vipper og for å lage vakre lange og fyldige vipper. Vippe-extensions er perfekt for spesielle anledninger og for å slippe maskara eller bare for å fremheve øynene dine.

Informasjon til klienten


Hvordan vil de se ut?
Når vippe-extension er påsatt riktig ser de og føles helt naturlige ut, men er fyldigere og lenger enn dine egne vipper.
Gjør prosedyren vondt?
Nei, du vil ligge komfortabelt på en behandlings benk med øynene lukket. Mange kunder sovner faktisk under prosedyren, mens noen syntes også det er godt ha ha med egen musikk og koble ut litt fra den stressede hverdagen.
Hvor lang tid vil det ta å sette på øyenvippe extension?
Normalt tar det fra 1 ,5 til 2 timer. Det kan også variere i forhold til type behandling og antall vipper du selv har på da dette er forskjellig fra person til person.
Hvor lenge varer de?
Når du har tatt vare på vippene på riktig måte , vil vippe- extensions vare lenge. Naturlig vekst syklus av øyevippene er ca 45 til 90 dager. Noen extensions kan holde i en måned, men da vil det selvsagt være en god del ettervekst, mens andre kan vare fra 3-4 uker. Dette varierer fra person til person og din vippesyklus. Påfyll kreves hver 2-4 uke. Av erfaring varierer dette basert på kundens daglige aktiviteter og styrken av kundens naturlige vipper.
Hva skal til for å opprettholde standaren på øyenvippe-extension?
Det anbefales å ta påfyll hver 2 -4 uke. Hvis du venter for lenge vil vippe- extensions falle av, og du vil trenge ett nytt komplett sett. Ta derfor kontakt når vippene starter å falle av. Dine naturlige øyenvipper faller av hver 45 - 90 dager på grunn av naturlig vekstsyklus og er naturligvis erstattet med framveksten av en ny øyenvipp. Andre faktorer som eksponering for damp eller berøring av øynene kan forkorte levetiden på extensionet. Påfyll er nødvendig for å fylle ut extensions som har falt ut. Oppfriskning tar gjennomsnitt 1,5 time. Du får med en liten børste som du kan børste vippene dine med. Vippene skal ikke børstes innen i fra og ut, men bare på tuppene. Børster du de fra roten vil du kunne dra av dine egne vipper og extentions. Børst vippene oppover og ikke nedover. 
 
Kan jeg bruke maskara?

Ja, MEN det er ikke nødvendig da extentions faktisk gir en illusjon av maskara. Om det er ønskelig å bruke maskara når det begynner å bli tynt er det helt i orden, men maskaraen må imidlertid bare være vannbasert. Vannfast maskara eller noen form for oljebasert maskara vil løse opp limet og forkorte levetiden på extensionet og forårsaker at de vil falle ut raskere. Invester gjerne i en maskara som er designet for vippe-extension , men vil fortsatt anbefale at det bare brukes på tuppene av vippene og ikke på bunnen hvor det meste av limet er. Du må også være veldig forsiktig når du vasker av maskara. Bruk kun olje fri øye makeup fjerner for å vaske av maskara. En oljebasert sminkefjerner vil føre til at bindingene i limet svekkes og extensionet vil falle av. 

Tåler mine Extensions å bli våt?
Ja, det tåler å bli vått, men det er noen forehåndsregler å forholde seg til. Du SKAL vente 12-24 timer før du dusjer vippene dine eller får vann på de. Slik at limer får tid til å tørke. Etter herde tiden og du skal dusje, så anbefaler vi at du lener hodet bakover slik at såperester ikke renner ned på vippene dine. Balsam eller sjampo vil kunne løse opp limet. 
Kan jeg ta permanent vippebøy med øyenvippe-extension?
Bruk av mekaniske øyenvippe curlers på øyenvippe extension vil skade extensionet og muligens din egen naturlige vipper så lenge du har extension på. En spesiell oppvarmet krølltang kan benyttes til å løfte bunnen av vippene.
Hvordan velger jeg hvilken form og lengde på extensionen?
Øyenvippe extension er tilgjengelig i et bredt spekter av lengder og tykkelser. Jeg tar normalt en konsultasjon med klientene først for å se hva slags stil de er interessert i, men lengden og tykkelsen på din naturlige vippe vil være en stor faktor i hvilken størrelse / type extension jeg bruker. Noen med veldig fine og korte vipper vil ikke være i stand til å oppnå så dramatisk effekt som enn som har mye fyldigere og sterkere naturlige vipper. Jeg vil anbefale den beste typen extension som passer dine vipper. Uansett hvilket sett du velger vil de se og føles veldig naturlig.
Hva koster påfyll?
Kostnaden kan variere. Husk at det krever nesten like mye som fullt sett. Fordi: Kundene kommer rett fra jobb, eller kan ikke komme inn uten sminke... Det er viktig å rense, avfette og fjerne vipper som har vokst 2-3 mm og som vil falle av om 2-3 dager. Med andre ord er det en del forarbeid som må gjøres før man kan begynne å legge på vippene. Etter 3, evt. 4 uker er det ca 50% igjen av vippene og en del av disse må du fjerne, da vil det være mindre enn halvparten igjen. Altså må vi sette på 50-60 nye vipper per øye. Da ender man med et arbeid på ca. 2 timer for påfyll ogs. Er det minimalt med vipper etter dette regnes påfyll som nytt sett.
Garanti:
Opplever du at vippene dine faller av i løpet av 3 dager, MÅ du ta kontakt med din vippestylist asap. Dette er fordi da kan vi undersøke årsak til at vippene faller fort av. Informerer du ikke om dette innen disse dagene vil ikke garantien gjelde. Det vil si at du må betale for nytt sett eller påfyll etter som hvor mye som er igjen på dine vipper. Om du mot formodning ikke har fulgt rådene som anbefalt ved konsultasjon vil ikke garanti gjelde.