Kurs i kjemisk peeling

Hva er kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en metode for effektiv hudfornyelse.

I kjemisk peeling blir huden behandlet med syrer som for eksempel fruktsyrer, melkesyrer eller andre kjemiske stoffer. Derfor blir kjemisk peeling også ofte kalt syrepensling og fruktsyrebehandling.

Virkestoffene i behandlingen har lavere pH-verdi enn huden i ansiktet og lager derfor en kontrollert «skade» som fremmer hudfornyelsen slik at ny og frisk hud kommer frem.

Kjemsik peeling blir penslet på som en ansiktsmaske, og skal sitte på i et par minutter. I behandlingen vil du kanskje kjenne lett prikking i huden, men behandlingen gjør ikke vondt.

Så, ganske ulikt den klassisk peelingen du kanskje har hjemme som fjerner døde hudceller ved hjelp av små korn.

Kjemisk peeling kommer i ulike styrker. Hvilken styrke peelingen har ser du på prosentandelen av virkestoffet (syren). Dette står som regel i behandlingstittelen. Så jo sterkere peelingen er, jo dypere ned i hudoverflaten virker den. Hvilken kjemisk peeling som passer best for deg avgjøres sammen med terapeuten.

For best effekt anbefales det å ta peeling som en kur på flere behandlinger.

Hvem passer kjemisk peeling for?

Kjemsik peeling kan bidra til hudforbedring for de fleste hudtyper. Ønsker du å stramme opp huden og redusere fine linjer, rynker eller grov hud, kan kjemisk peeling gi deg en glattere og strammere hud etter kun et par behandlinger. Kjemisk peeling er også effektivt til bedring av solskader, akne arr og pigmentering.

Om du bare ønsker å gi huden en ny glød, kan en mild kjemisk peeling gjøre underverker.

Hva er inkludert i kurset

Startkitt ( Du kan velge med eller uten startpakke)
Kompendium
Diplom

Bindende påmelding! Du har kun kursplass etter ferdig innbetalt kursbeløp. Om du har behov for å dele opp beløpet i avdrag før kurset kan dette gjøres via klarna eller ved å ta kontant med oss. 

Velg en variant:

fra kr 1 999,00