Online kurs

På grunn av korona situasjonen er både fremkomlighet og reise vanskeligere, samt at samlinger på flere mennesker er noe vi ønsker å unngå. Derfor tilbyr vi nå online kurs. Fler av våre kurs er mulig online. Ta kontakt på post@virrevipp.no for å melde din interesse og for mer informasjon.

Slik gjennomføres kurset online:

Når du har betalt kursavgiften får du til sendt kompendium. Deretter blir du kontaktet av kursholder for teoretisk veiledning og samtale via teams. Her skal vi gå igjennom det teoretiske og du kan stille spørsmål underveis. Etter dette får du til sendt en prøve. Den består av flere spørsmål hvor du kan ha max 5 feil, du har selvsagt flere sjanser om du ikke skal klare på første forsøk. Vi anbefaler at du leser kompendium godt og bruker god tid. Ikke forhast deg, og du tar prøven når du kjenner at du er klar for dette.

Etter prøven er bestått får du til sendt en video, her kan du se trinn for trinn prosedyren. Når denne er sett kan du starte på egne modeller. Du må sende inn før og etterbilde av 3 modeller. Når dette er godkjent får du tilsent diplom elektronisk. Ønsker du diplom i post, gi beskjed så sender vi dette. 

OBS - Bindende påmelding! Du har kun kursplass etter ferdig innbetalt kursbeløp. Om du har behov for å dele opp beløpet i avdrag før kurset kan dette gjøres via klarna eller ved å ta kontant med oss. 

 

Velg en variant:

fra kr 1 650,00